aziah's FotoPage

By: aziah noh

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 16-Jan-2008 09:10 Email | Share | | Bookmark
hadif wafiy

 
eye on malaysia


Wednesday, 11-Apr-2007 04:49 Email | Share | | Bookmark
35 weeks

This week dah masuk 35 weeks.. Tak tau nak cakap cmne perasaan ni.. takut ade... nervous pun ade... cuak.. suma ada.. cmne ye? tulun!!!
doakan saya selamat ye.. senang nak bersalin nanti...

baby dalam perut ni pun dah kuat menendang2.. kadang2 tak larat.. macam tak cukup nafas je bila dia gerak2 dalam perut ni..
but this feeling is very nice and sweet.. I really gonna miss this moment..


Sunday, 25-Mar-2007 05:50 Email | Share | | Bookmark
Hepi Birthday To Me..

ni dah nak masuk
dah dok dalam cruise
My hubby and I
View all 5 photos...
Alhamdulillah.. hari ini genap umur 26 tahun..
hehhee.. seronok.. anak dalam perut dah lapan bulan..
tinggal lagi 4 minggu je nak deliver.. takutnyeeerr..

so untuk hadiah hari jadi tahun ni.. G belanja naik cruise Putrajaya.. heheh..
dah lama tak dating macam lom kawin dulu...
seronok sangat.. I Love U So Much Abang... MUAHHH2

perjalanan mengambil masa 45 minit je..
tambang RM 30.00 je.. ok la..
dia ada yang naik sampan tu kena bayar RM10.00..
tapi naik 6 org je..

mula2 G nak bawak yang ada high tea tu.. sekali bila tanya package tu dah tak de..
kalau nak mkn dinner ke lunch ke.. kena booked 3 hari sebelum plus deposit..

tapi takpe la.. lain kali abang belanja saya lagi nye.. kita naik yang boleh makan tu.. bru RM120.00 je...
anyway.. hepi sangat sambut birthday tahun ni..dengan suami dan anak dalam perut...
masa dalam cruise tu baby ni tendang tak hengat nye.. penat layan...
syiok kot naik bot...hehe.. nanti baby dah kuar mama bawak jalan sini lagi k sayang..

so ni ade sket gambar utk tatapan suma org..
kek ade.. tapi tak sempat nak amik gambar sebab kami dah belasah dulu..
lupa nak amik gambo hahahah..


Tuesday, 29-Aug-2006 08:01 Email | Share | | Bookmark
Last year Merdeka day-Pengantin Jatuh Pasang Bendera

Azam
kawan-kawan sekolah
perut G hehehe
Sempena bulan kemerdekaan ini,.. teringat pula cerita pengantin yang lagi seminggu nak kawin jatuh semasa pasang bendera nak sambut merdeka.. Korang sure ingat sbb masuk paper.. kawin kat spital...Ni kawan G sekolah Teknik dulu.. kami p kenduri kat umah mak dia dulu.. makan².. pastu p Southern Hospital Melaka tgk pengantin patah kaki dan tulang belakang.. sekarang dah sihat... Alhamdulillah..akan menimang anak yang pertama raya ini.. InsyaAllah..


Monday, 28-Aug-2006 04:26 Email | Share | | Bookmark
Motorshow at PWTC

EVO 9 & hubby
BMW
Tarikh tak ingat la masa bila tapi dalam tahun ni la.. merasa la nak naik keta² idaman ni.. heheheh
berangan...lalalalalala..


[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net